Der er mere til dig derude....

Kom med på et intensivt 1:1 terapeutisk coaching forløb med mig, hvor du over 7 moduler frisætter dit potentiale og får hjælp til at leve det liv, du drømmer om... 

Kære dig

Måske er du landet på denne side, fordi du allerede har opnået mange af dine drømme, og rammen omkring dit liv er, som du ønskede dig – og alligevel føler du dig ikke oprigtigt glad? 

Føles det som om, de gange du har forsøgt at række ud for at opnå noget bedre, er det ikke lykkedes?

Det kan være, du har følt dig hindret enten pga. dine egne begrænsende overbevisninger, din historie, andre menneskers meninger om, hvad de synes er bedst for dig, eller du har måske tænkt, at et andet menneske stoppede dig i at få det.

Måske har du ikke følt, at du fortjente et bedre liv?

Du ved godt alt dette – men hvordan knækker du situationen i praksis?

Under dette mentorforløb hjælper jeg DIG med at få mere frihed, glæde og kærlighed – både inde i dig og også i dit liv generelt.

Forestil dig et liv, hvor det føles naturligt for dig at opnå dine drømme.

Et liv, hvor du gerne må være dig med alt hvad du er, og hvor samværet med andre mennesker føles let og kærligt hele tiden!

Lad mig hjælpe dig til at få et liv, hvor du føler dig elsket, når du står i dit lys – for alt hvad du er.

På forløbet får du: 

Sådan foregår forløbet 

Vil du med på denne rejse?

“Dittes mentorforløb er en øjenåbner for måden at anskue verden på. Jeg har lært at takle begrænsende og negative tanker. Jeg har fået værktøjer til manifestere ønsker og drømme, så jeg kan mærke det helt inde i hjertet.

Denne personlige udvikling hænger ved – også igennem de hårde tider. Den personlige udvikling er ikke færdig, når forløbet slutter. Den er først lige begyndt. I alle livets situationer kan jeg bruge det, jeg lærte på mentorforløbet.

Ditte er en stor inspiration til at gå efter sine drømme og til at tro på, at ønsker kan gå i opfyldelse.”

– Pia Langkjær Wulff

Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Min baggrund og erfaring

Spændende og givende forløb

Jeg er virkelig glad for mit coaching forløb ved Ditte.

Ditte er nærværende, sjov, direkte og taler uden omsvøb.

Hun er eftertænksom og har givet nogle rigtigt gode inputs til at se tingene i nye perspektiver.

Enormt spændende og givende.
Camilla Stormont

Jeg bruger Ditte til alt

Igennem mange år har jeg lænet mig op af Ditte i alle situationer, hvor jeg selv er i tvivl eller har haft brug for hjælp.

Det er lige fra sorgen over min mors død, at få min krop igang igen efter blodpropper, til spørgsmål hvis jeg er i tvivl om noget i min forretning.

Selv da jeg ikke kunne finde et arvesmykke ringede jeg til Ditte, som med ro i stemmen kunne fortælle mig, at de altså VAR der, og jeg fandt dem også efterfølgende. Jeg giver Ditte mine varmeste anbefalinger. Hun har mange værktøjer som giver mening for mig.
Charlotte König

Jeg har ikke ord!

Jeg har ikke ord der kan beskrive hvor dygtig jeg synes Ditte var til at forstå problemstillingen og rådgive mig på rette vej.

Jeg har igennem en periode haft konsultationer hos Ditte. Hendes evne til at sætte sig ind i mine udfordringer heriblandt mit privatliv har været enestående.

Den rådgivning jeg har fået fra Ditte har været uundværlig. Jeg havde ikke løst de udfordringer jeg havde, hvis det ikke havde været for Ditte.

Fra at være helt nede i kulkælderen, hvor man ikke kan komme længere ned, til at komme helt på toppen igen er en fantastisk følelse og det er Dittes fortjeneste, ingen tvivl om det.

Jeg har ikke ord der kan beskrive hvor dygtig jeg synes Ditte var til at forstå problemstillingen og rådgive mig på rette vej.

Jeg fulgte Dittes råd og jeg skal være ærlig og sige, at jeg har ALDRIG været gladere og mere i balance med mig selv, end jeg er nu.

Ditte får mine varmeste anbefalinger og jeg vil løbende benytte mig af Dittes rådgivning, Tak Ditte!
Frederik

Mere ro i hverdagen

Det tok en stund før jeg overtalte meg til å kjøpe forløpet, fordi det er kostbart og mitt tidsskjema med jobb gjorde det ikke så enkelt å gjennomføre.

Men under disse månedene har jeg vært glad for investeringen.

Da jeg måtte avlive min hest var det godt å kunne tilrettelegge litt tid til en siste samtale med henne. Og når jeg fikk corona og en breakdown mentalt, og fikk panikk for «alt mulig» tok du deg tid til å justere forløpet slik at vi kunne snakkes oftere og kortere. Noe som har hjulpet meg med å finne mer ro, og føler at jeg kommer gjennom hverdagen.

Jeg kjenner at jeg har en større ro og forståelse i meg selv nå enn for et halvt år siden, selv om det fremdeles er ting å utvikle. Men at du har hjulpet meg i å forstå mye om «hva som skjer inni meg» er det ingen tvil om. Takk ❤️
Sissel

Jeg fik så meget mere ...

Mit forløb hos Ditte var den perfekte blanding af terapi og coaching, hvor vi startede med at sætte retning, som gav en rød tråd i vores løbende samtaler.

Det kombineret med de konkrete værktøjer, som var og er tilgængelige for mig online, har rykket og styrket mig rigtig meget.

Derfor min varmeste anbefaling.
Casper

Det har styrket mig meget

Jeg gik ind i det her forløb med tanken om at blive bedre til at være social og date mænd.

Men jeg fik så meget mere...

Jeg har lært gennem samtalerne med Ditte, lært at prioritere mig selv og blive en "vælger" frem for at "blive valgt" ifm. social arrangementer og dates.

Dette har givet mig så meget mere selvtillid og uden at tænke over det, er jeg stoppet med at trøstespise, som var et problem jeg har haft inden forløbet.

Alt i alt er et forløb hos Ditte Young det bedste jeg har gjort for mig selv og det har været det hele værd! Jeg har fået skubbet nogle grænser og elsker mig selv meget mere end før. Tak Ditte ❤️
Jennifer Gjeding

Ny tillid til mig selv og livet

I løbet af mit coaching forløb hos Ditte Young er jeg blevet meget mere selvsikker, både i min opgaveløsning, i mødet med andre mennesker og i min måde at være i verden på.

Jeg har lært mig selv endnu bedre at kende - og måske vigtigst af alt, har jeg lært at tage mig selv og mine ønsker til livet alvorligt.

Føler du dig tiltrukket af et forløb hos Ditte, kan jeg virkelig anbefale at du går med det, der føles rigtigt.

Min oplevelse efter forløbet er, at jeg har fået en ny tillid til mig selv og til livet.

Selvom jeg stadig, kortvarigt, kan blive grebet af panik eller tænke "jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre", så er der alligevel en indre stemme og ro, der fortæller mig, at jeg har alle værktøjerne selv, til at skabe det liv, jeg ønsker mig.

Det er en rar følelse at tro på mig selv og vide, at jeg er fuldstændig perfekt, som jeg er.
Brit

Fuldstændig livsforandrende

Vi mødte Ditte første gang i forbindelse med vores hest, idet vi havde brug for hjælp til at forstå og håndtere adfærd bedre.

Dittes viden, indsigt og store hjerte i dette arbejde var en enestående inspiration og hjælp - hun var talerør for os i rejsen hen imod et tættere bånd og større forståelse - hun belyste og præciserede fysiske problemstillinger med stor akkuratesse hos både hest og mennesker - med løsninger til at komme godt videre.

Da vi som familie senere kom ud i en alvorlig livskrise, var der ingen tvivl - vi måtte have fat i Ditte igen….Således købte vi et Development forløb hos Ditte på 7 sessioner - skræddersyet til vores familie.

Ditte har gennem clairvoyance og samtale mødt os lige dér, hvor vi var og hudløst ærligt vist os, hvad der var på spil - hun har omsorgsfuldt holdt os i hånden, da det var sværest - og hun har frem for alt givet os nøglerne til selv at ´vende skuden` - fra en negativ, nedadgående spiral med sygdom og modstand - til glæde, livsmod, power - og massiv fremgang.

Med Dittes hjælp har vi følt, oplevet og forstået, hvilken betydning energier har. Hvordan dét, vi tænker og udsender - vores historie om os selv og verden - udspiller sig i vores liv. Hvordan vi selv kan tage ansvar og aktivt forandre vores liv - ved at fokusere på alt det gode i livet - ved at lytte oprigtigt, opmærksomt og kærligt til os selv og hinanden.

Med Dittes hjælp er vi kommet ud på den anden side - viklede ud af frygt og mismod - vi tackler livets udfordringer og tematikker med stadig større indsigt, ro og lys.

Det er en helt fantastisk læring, og vi mærker dag for dag, hvordan ringene spredes i vandet...

Tak Ditte - tak for alt det, du har givet os, tak fordi du er kommet ind i vores liv, - tak fordi du findes, tak for dig.
Christina

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.