Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som hjælper dig med at rette dig selv op og afspænde dig selv, ud fra dine egne ressourcer uden manipulation med henblik på selvhelbredelse.

Behandlingen suppleres med healing, som er en fantastisk behandlingsform til mennesker, som enten er skadet, har uro, ønsker at rense auraen, eller som har chok & traumer.

Denne form for kranio sakral terapi er den, man kalder for biodynamisk.

Kranio sakral terapi er baseret på opfattelsen af, at der i kroppen findes en rytme kaldet den kranio sakrale puls, hvor hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) pumpes rundt i kroppen omkring hjernen og rygmarven.

Det er denne puls, jeg arbejder med under behandlingen.

Det kranio sakrale system består af:

Jeg bruger KST til at løsne op for spændinger og blokeringer i den kraniosakrale puls og nervesystemet. Behandlingen gør dermed, at energien kan flyde mere frit i din krop.

Den positive virkning af KST behandling er, at det frigør spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænder i de stærke membraner, som holder hjernen på plads og forbedrer cirkulationen af både hjernevæsken og blodet.

Du kan bl.a. bruge KST, når du:

KST suppleres med healing

Som healer stiller jeg mig til rådighed som kanal og sender lys og kærlighed igennem til dig. Jeg afbalancerer dine chakraer og sender lyset intuitivt derhen, hvor jeg mærker, at du har brug for det.

Healing foregår ved, at jeg holder hænderne et par centimeter fra din fysiske krop, eller skaber en let berøring på din hud. Gennem healing kan man hele nervesystemet i forbindelse med chok/traumer, kroppen og sindet og på den måde få:

Jeg er blevet lettere i kroppen

Årsagen til at jeg har valgt at benytte mig af kranio-sakral terapi er fordi, at jeg har været i en trafik ulykke.

I den forbindelse har jeg fået anbefalet af flere som har haft hjernerystelser og piskesmæld at prøve kst.

Og jeg må sige at det har gjort, at jeg er mindre spændt, har færre hovedpiner og generelt er blevet “lettere “ i kroppen.

Behandlingen er utrolig behagelig og Ditte er meget opmærksom på, hvordan jeg reagerer under behandlingen og efterfølgende.

Inden næste behandling har vi altid en snak om hvordan jeg har haft det så vi kan starte behandlingen ud fra det.

Kan varmt anbefale det.

Linda Klausen

Pris: 2.000 kr. pr. session inkl. moms. Varighed: 60 minutter.

Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria