Clairvoyance

De fleste mennesker opsøger en clairvoyant, når de står i en krise, eller en skillevej, hvor de er i tvivl om, hvilken retning de skal gå.

Du oplever måske typisk, at situationer bliver ved med at repetere sig for dig. Ved hjælp af clairvoyance kan jeg hjælpe dig med at finde et mønster i det og også løse det. At benytte dig af clairvoyance vil give dig en ro og sætte perspektiv på problemerne i dit liv. Du vil få konkrete værktøjer til hvordan du navigere bedre i dem, når du møder dem.

Jeg tror på, at vi alle er i stand til at lave en clairvoyance, men det er ikke nødvendigvis alle, der skal leve af det.

Det er at sidestille det med, at alle kan lære at spille klaver, men det er ikke alle, der nødvendigvis skal spille hver dag, ikke alle er lige dygtige til det, og ikke alle bliver en Mozart eller Bach.

Under en clairvoyance ”stiller jeg ind” på dig. Dine guider eller åndelige vejledere hjælper mig med at besvare de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Nogle af de emner, som vi oftest kommer ind under en session, er:

Jeg får vist de ting, som skal videreformidles fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Det rører de mennesker, jeg hjælper gennem clairvoyancer, at høre om en given situation, fordi jeg ikke kender dem.

Det kan tit sætte ting og problemer i perspektiv.

Hvis du bliver ved med at opleve de samme problemer i livet, kan jeg afdække, hvor et eventuelt mønster stammer fra, og hvordan du kan løse det.

Dine spørgsmål vil oftest være besvarede i slutningen af en sitting, men jeg vil selvfølgelig lade dig få mulighed for at stille ubesvarede spørgsmål i slutningen af seancen.

Der kan forekomme afdød kontakt. Det aftales på forhånd med dig, om denne kontakt ønskes.

Jeg taler ikke om død, ødelæggelser, utroskab og dødelige sygdomme.

En sitting tager ca. 60 minutter. Pris: 2.500 kr. pr. session inkl. moms.

Ved afbud indenfor en uge, afsendes afbudsgebyr på 500 kr.

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria