Ditte Youngs ydelser

Læs mere om Ditte Youngs ydelser og book din næste tid

Ved hjælp af psykoterapi kan man arbejde med de ting, som kan være svære i livet,
og som til tider kan spænde ben for en.
Jeg arbejder både med individuel, familie- og parterapi..

Hvis du bliver ved med at opleve de samme problemer i livet, kan jeg afdække hvor det mønster stammer fra, og hvordan du kan løse det. Det kan tit sætte ting og problemer i perspektiv.

Med business coaching eller business clairvoyance kan jeg hjælpe dig som virksomhedsejer med indsigt, strategi, målsætning, forståelsen for dig selv og håndtering af medarbejdere.

En anderledes terapeutisk behandlingsform, hvor det terapeutiske bliver suppleret af  clairvoyante indsigter. Jeg arbejder både med individuel terapi og familieterapi.

Til dig, som ønsker at se tingene fra et højere perspektiv. Du får bl.a. klarhed om, hvordan du påvirker dine nærmeste, og hvordan du kan ændre årelange familiemønstre.

Ved at ændre din fortid, kan du ændre din nutid og fremtid. Det foregår ved, at du bliver trukket tilbage til dine tidligere liv og ser, hvilken karma du har taget med dig.

En fantastisk behandlingsform til dig, som enten er skadet, har uro, ønsker at rense auraen, eller som har chok og traumer i nervesystemet. Behandlingen foregår liggende.

Ved at benytte dig af telepati med mennesker, kan du endelig få den tolk, som du mangler i kommunikationen med et familiemedlem eller en af dine nærmeste, som ikke har mulighed for at tale.

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform, som hjælper dig med at rette dig selv op og afspænde dig selv. Jeg arbejder ud fra dine egne ressourcer med henblik på selvhelbredelse.

Book tid hos Ditte Young

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young 
Webdesign af Camille Viktoria