Ditte Young 💖 Spirituel coaching, clairvoyance og business udvikling

Hvad kan folk gøre for, at jeg får det bedre?

Jeg ved godt, at hvis du er én af dem, som læser dette her, så er du højst sandsynligvis inde i en rigtig hård periode. Jeg ved også godt, at du sikkert er træt af, at andre folk er onde imod dig, eller behandler dig som udskidt æblegrød. Og jeg skriver dette med et smil på læben, med en lille portion humor og i den bedste mening for at hjælpe dig:

Hvis du er én af dem, som mærker de rigtig hårde energier lige nu, skal du først og fremmest vide, at når lyset bliver lysere og vi alle sammen bliver mere bevidste og sensitive – så bliver mørket også mørkere. Dvs. modstanden mod dig i din proces, i din udvikling og i din spiritualitet, vil blive meget kraftigere i disse dage.

Mange af de mennesker jeg hjælper for tiden har det svært, fordi de føler, at andre mennesker burde gøre noget anderledes for, at de får det bedre med dem selv.

Det kan være:

– Min chef burde rose mig mere
– Gamle fjender eller uvenskaber skal lade mig være i fred
– Min mand, kone eller kæreste burde forstå mig bedre (og dermed opfylde mine behov)
– Mine kollegaer burde da kunne se, at jeg er topstresset
– Mine venner kunne helt ærlig godt ringe til mig noget oftere
– Hvis min ekskæreste gav slip på mig, så ville jeg få ro
Og meget mere i den dur.

Sagen er bare dén, at sådan fungerer arbejdet med energier ikke.

Du skal vide, at den mindste tanke, afgiver et energifelt. Og dette energifelt afgiver en vibration. Du skal også vide, at indenfor den åndelige verden er der noget, som hedder “loven om affinitet”. Det betyder, at “lige tiltrækker lige”.

Det betyder, at den energi du sender ud, er også den du modtager.
Det er så såre simpelt.

Derfor når alskens slags ulykker falder ned over dig, så er du selv i stand til at styre det, hvis du kan finde ressourcerne inde i dig til at tænke anderledes over situationen.

Med denne viden så forsøg at læs overskriften igen:
Hvad kan andre folk gøre for mig? – For at jeg får det bedre?

Jeg håber, at den sætning nu smager en anelse mere bittert og har givet dig stof til eftertanke og jeg håber også, at du kan grine lidt af det. Grinet opbløder energierne.

I håb om at du finder alt dit lys, dit mod og din kærlighed til dét du står i.

Kærligst
Ditte Young

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.