Ditte Young 💖 Spirituel coaching, clairvoyance og business udvikling

Energi rapport juni 2020 💗

Som jeg har nævnt før i en tidligere rapport, er Venus stadig i retrograd. Da hun er vores kærlighedsplanet, har mange af jer følt en enorm tristhed og sorg, som bliver værre og værre som ugerne går.

Det er en proces, hvor du siger farvel til ting, imens at du løfter dine energier.

Venus er i retrograd indtil d. 25 juni, hvorfor det er vigtigt, at du omgiver dig med kærlige mennesker, som ønsker dig det bedste og som er fri fra drama lige nu, hvis du skal være i balance og ikke føle, at du er helt kærlighedsforladt.

Aldrig har skellet mellem at være et lysmenneske og befinde sig i mørket været større end det er lige nu.

Dem i mørket er angst som aldrig før og forsøger at dulme deres indre smerte alt hvad de kan.

Eller de lader deres frustrationer gå udover andre.

Det gør de ved at skabe voldsomme udbrud mod andre. Og det er ikke fordi at de ikke har følelser. Det er NETOP fordi at de har så mange følelser og de ved ikke hvad de skal stille op med dem.

Derfor ser vi også en (absurd) stigning i søgsmål mod hinanden i retten eller andre institutioner.

Vi går ind i en måned nu med Merkur i Krebsens tegn. Det vil hjælpe dig til at komme ned i hjertet (igen) og du vil få et større behov for at udtrykke lige præcis hvordan du har det og hvad du føler. Bagsiden af det vil være, at du er bange for ikke at blive mødt i det, når du er åben og sårbar.

Mulighederne i juni måned

Du får behov for at udtrykke noget, som også vil gøre dig følelsesmæssigt tryg og som dermed heler dig op. De sår som du har med dig fra barndommen og fra fortiden.

Du får mulighed for at mærke og lære, om det som du siger og kommunikerer, kommer fra et ”needy” sted, som du projicerer over på en anden, for at du føler dig tryg.

Hvis du oplever dette, vil du føle dig afvist når du forsøger at italesætte hvordan du har det, fordi du ikke selv har fat i, at det er en projektion.

Eller om det kommer fra et reelt behov som du har og det som også er en grænse inde i dig selv, for at du heler som menneske. Hvis du taler ud fra det sted, vil du opleve at du ”belønnes” med det samme og bliver mødt af den anden.

Merkur går i retrograd d. 17. juni så vær opmærksom på hvordan du kommunikerer alt det ud, som du lige nu overvejer snart skal have luft i disse dage.

Du begynder at fornemme og stole meget mere på din intuition nu, end du nogensinde har gjort før. Derfor begynder du også at se på verden på en anden måde end du plejer.

Du kan derfor opleve, at du får en kraftigere reaktion i situationer, end du normalt ville få, fordi at du er blevet mere intuitiv og dermed også mere følsom.

Nogle vil tolke, at du overreagerer, eller er overfølsom.

Sådan er det når du skal sige farvel og give slip på noget inde i dig selv, som er med til at hele dig op og gøre dig til et mere helt menneske. Også selvom du ikke kan forklare den enorme sorg, som du føler for tiden.

Til dig der normalt er udadvendt og buldrer frem, vil du få hjælp fra energierne til at tage det mere stille og roligt og slappe af nu. Det vil kalde på dig, at du ikke har kræfter til at gøre andet, fordi at du har brugt de sidste par måneder på at hele alle andre omkring dig.

Til dig der er mere indadvendt og stille og rolig, vil du nu blive hjulpet af energierne til at stå frem, buldre mere frem med dine meninger og åbne munden og sige din mening. Også selvom du ikke har lyst til at bruge din stemme på den måde, som det kræver at du gør det.

Dette vil typisk komme af at du vil provokeres til at gøre dette.

Ikke desto mindre er det med til at skabe balance for os alle og i dig selv.

D. 5 juni er der atter engang fuldmåne hvor du kan give slip på alle dem som du ønsker at slippe og sige farvel til. I tilgivelsen og kærligheden. Hvis du kan genkende, at du lige nu har lyst til at skrige til hele verden at en anden part er en kæmpe nar, er det nu tid til at åbne munden, sætte en grænse og sige fra OG give slip i kærlighed og forståelse for det andet menneske.

Rigtig god juni måned 💗

Kærligst
Ditte Young

Se også min energirapport på engelsk her:

 

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.