Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Energirapport januar 2021 💗

Året 2021’s overskrift bliver 𝐅𝐋𝐎𝐖

Januar måneds tema er: 𝐔𝐃𝐕𝐈𝐊𝐋𝐈𝐍𝐆

Der hviler en tung dyne over os i januar måned.

Folk får sindssyg travlt, men bliver frustreret over, at de ting, som de sætter i søen, ikke bliver til noget. Men hold nu fast i dine gode idéer, fordi de kommer til at blive eksekveret fra marts måned af. Januar og februar måned bliver en form for ”fordøjelses måneder”, hvor vi skal være klar i kroppen for at kunne handle på de mange ting, som er vokset inde i os alle sammen i 2020.

I januar måned forlader følelsen os af, hvem vi troede vi VAR – til at genfinde en energi og følelse, som er meget stærk om, hvem vi rent faktisk ER.

Lige nu bliver vi meget mere fokuseret på energierne omkring os. Det gør os også mere sensitive overfor folk, som i høj grad vil begynde at projicere.

Alle der ikke er i deres hjerteenergi, vil få en meget hård periode i den kommende tid, så søg ind ad og bliv stille, hvis du er sur og vred på hele verden omkring dig.

Vi har allerede set det i det sidste år. Dem der allerede var i angst, blev endnu mere bange.

Det er en måned, hvor du vil blive meget mere fokuseret på at være i harmoni, men også på at sende kærlighed ud, på en helt anden måde til dine nærmeste.

Du vil måske opleve, at du ikke længere vil diskutere med folk.
Du giver ”bare” slip på dem, eller ”sætter dem fri”.
Det kan virke som om, at du bliver ligeglad.

Men fasen handler om, at du egentlig hviler mere i dig selv, og sågar nok til at vide, at du ikke længere gider at ”kæmpe” for noget som helst.

Flow betyder, at energi flytter sig. Du slipper noget, for at gøre plads til noget andet.

Når du ikke længere vil KÆMPE for noget, betyder det også, at de områder i dit liv, hvor du har kæmpet, også stopper. Det kan helt konkret være, at du har en overbevisning om, at ”det er hårdt at tjene penge”. Fra det sekund du giver slip på alle områder i dit liv, vil der komme flow i alle områder af dit liv.

I den kommende tid, vil du begynde at forstå, at vi hører sammen på en helt anden måde og på et langt mere globalt plan. Covid-19 er et yderst godt eksempel på hvad der kan ske, når ét menneske flyver ind i et andet land og bærer en virus med sig. #Metoo og #Blacklivesmatters har også været meget konkrete eksempler på den tranformation, der er ved at ske på jordplan.

Folk er delvist kommet i meget bedre kontakt med deres følelser og nogle vil desværre også komme til at projicere mere end de plejer.
Især i et år, hvor Merkur går i retrograd 3 gange i løbet af året.

Merkur går i retrograd første gang d. 30/1 – 20/2 så vær opmærksom på din kommunikation. Husk på, at det ikke er tiden hvor du skal gå i store kontraktforhandlinger, hvis du kan undgå det. Og hvis du skal, så vær ekstrem opmærksom på hvordan du kommunikerer dine budskaber ud.

Til dig, der er sensitiv, kan du derfor lige nu måske opleve, at du får lyst til at blive stille, trække din energi hjem til dig selv og udnytte energien til noget andet.
Du dropper ikke nødvendigvis mennesker i dit liv, men du trækker dig væk fra dem i stedet. Dette gælder også mennesker, som du ikke havde regnet med, at du ville trække dig fra.

Vær opmærksom på, hvem du tilbringer tiden sammen med.

Du får fornyet energi lige nu og for at give plads til den nye energi, siger det sig selv, at der skal gives slip på noget andet eller nogle andre.

Spørg dig selv:
Hvem har du lyst til at være?
Hvad er du født til at være?

Og så afsted med dig og få det gjort og udlevet.
Rigtig god januar måned

Kærligst
Ditte Young
💗💫💗💫💗💫💗💫

 

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.