Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Energi rapport september 2020 💗

Konflikten imellem RASTLØSTHED og HANDLE er overskriften på denne måned.

Nu har du fået lidt af din energi tilbage og du føler endelig, at der er ”hul igennem” igen. Men hvorfor sker der ikke noget? Vi befinder os i stjernetegnet Jomfruens energi, som er handlekraftig. Derfor skabes hurtigt en rastløshed, når tingene ikke sker nu!

Vi er ved at bygge 𝐅𝐔𝐍𝐃𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄𝐓 for ”resten af vores liv”.

Forestil dig at du er ved at bygge fundamentet til dit kommende hus og hjem.
Det er vigtigt, at du tænker over hvilke energier dit hus skal bygges med.

Vandene deler sig derfor atter engang og denne gang skal vi åbenbart forstå det!

Det betyder, at mennesker omkring dig vil opføre sig på en meget sårende måde overfor dig bl.a. i form af projektioner.

Det er desværre mennesker i dit liv, som du slet ikke havde regnet med ville gøre sådan overfor dig. Det værende sig partnere, kærester, chefer, kollegaer, veninder etc.
Det kan give dig et lille minichok i dit system.

Det betyder også, at nogle af disse mennesker er i ”mørket” og de ubevidst ”feeder” på din energi. De nyder dermed godt af de ting, som du bidrager med i deres liv. Du kan tænke over, om de bidrager med noget i dit liv ✨

Opgaven til dig er at reagerer på en anden måde end du plejer at gøre. Du bør lægge mærke til, om disse menneskers energier skal med ind i dit nye fundament? Du behøver ikke at være så sort/hvid, som du hidtil har været. Det er ikke et spørgsmål, om hvorvidt disse mennesker skal være en del af dit liv eller ej. Det er et spørgsmål om deres energier skal med derind 🤷🏻‍♀️😊

𝐊𝐑𝐎𝐏𝐒𝐋𝐈𝐆𝐄 𝐒𝐘𝐌𝐏𝐓𝐎𝐌𝐄𝐑 i denne proces er:

Vokseværk

Kramper i benene

De relationer du vil være draget af i øjeblikket, er nyere stiftede bekendtskaber. De vil ubevidst hele dine sår, fordi de har de samme sår som du går rundt med på sjælsplan og vice versa. Du skal vide, at der er mangeårige venskaber at hente i disse relationer, selvom du er i tvivl og fordi det gør ondt at udskifte dine legekammerater lige nu 😢💗

Der er endelig en impuls der taler til dig om hvad du skal i din nutid og dermed også ude i din fremtid. Det gælder både dit arbejdsliv, dit privatliv og dit kærlighedsliv.

Du vil få lyst til at ”lukke huller” i dit system (for at komme videre i dit nye fundament) og derfor vil du blive tiltrukket af at få debatteret gamle konflikter, eller få forløst et gammelt traume inde i dig med mennesker fra din fortid.

Det gode råd er DON’T DO IT lige nu!

Planeten Mars er nemlig i retrograd og dine gamle frustrationer vil lettere blive forløst, når retrograden er slut ✌️

Mars er i retrograd til d. 13. november og dens retrograd vil hjælpe dine mange idéer og handlekraft til at tænke grundigt og rationelt over tingene, FØR du bare kaster dig ud i tingene.

Mars vil dermed besværliggøre det fundament byggeri, som du er i gang med at skabe og derfor vil det blive en kaotisk måned for dig, også når mennesker i dit liv vil begynde at trække større veksler på dig.

Du er i gang med at nyskabe dig selv – så nyd rejsen! ✨💗

Lad ikke utålmodighed blive din største fjende.

Hvis du ”maser på” vil det backfire, fordi det er dit ego der vil skubbe på. Du får ikke lov til at skabe et fundament, der er bygget på dit ego, men på dit hjerte og al din kærlighed i stedet.

Kærligst

Ditte Young
✨💗✨💗✨💗

 

 

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.