Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Energi rapport oktober 2020 💗

Kære dig.

September var en sindssyg måned!

Det var den fordi, at RASTLØSHED var det helt store tema OG fordi, du atter engang fik mulighed for at forløse gamle karma læringer bl.a. ved at sige fra overfor folk, som du ikke havde regnet med ville “støje” i dit liv.

Det betyder, at du muligvis oplevede:

– En gammel bekendt, eks kæreste eller ven/veninde dukkede op i dit liv og du fik mulighed for at sige fra denne gang
– At du har været ekstremt sårbar omkring dit hoved, TÆNDER og har haft trætte ben og ryg
– At du havde 2 kæmpe tude dage for ca. 14 dage siden, uden at du kunne forklare hvorfor, at du blev så grådlabil
– At du oplevede den samme følelse af, at en anden ville kontrollere dig, som du også gjorde enten 4, 8 eller for 12 år siden.

Som jeg har fortalt dig før, er du ved at bygge dit fundament for de næste 12 år af dit liv. Du kan ikke give slip på noget, som du ikke skulle konfrontere. Derfor dukkede det op i september måned igen.

1. oktober var der HARVEST moon.

Det betyder, at fuldmånen denne måned betyder, at det er tid til at høste det som du har sået.

Alle de mange kreative idéer, som du har haft igennem de sidste 3 måneder, men som ikke har manifesteret sig ud i handlinger er nu igang – ENDELIG!

Da vi går i vægtens tegn, vil de energier gøre dig i tvivl om hvad du skal vælge. Du vil få mulighed for at blive “opgraderet” på arbejdspladsen. Forestil dig, at du går fra at være eleven til at blive læreren. Det betyder, at du vil få nogle muligheder, som du slet ikke havde tænkt over. Og når du møder dem så PLEASE tænk over, om det egentlig kunne være med til at opgradere dig som menneske og sjæl.

Da vægten er dårlig til at vælge, så vil universet vælge for dig.

Derfor må du gerne være opmærksom på, at hvis kontrakter falder til jorden og især flytninger, huskøb eller hussalg, så vid, at der er nogle, som hjælper dig med at vælge, når du ikke selv er i stand til det 🙂

Mit sidste råd til dig er, at huske på, at du kan kun manifestere det som du selv omfavner og tror på, at du fortjener og får i dit liv! Derfor så manifester gerne op ad!

Kærligst

Ditte Young
✨💗✨💗✨💗

Se også min energirapport på engelsk her:

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.