Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Energi rapport medio august 2020 💗

Føler du dig, at du har lyst til at trække dig fra alt og alle lige nu og gemme dig i et dybt hul, indtil orkanen er blæst over?

Føler du, at selvom du lige har haft sommerferie, har du aldrig haft så meget brug for ferie som lige nu? 😢
Vi længes oftest efter “en pause”. Prøv at kig nøje på denne periode, hvor der er stilstand og se, at dette ER universets måde at give dig en pause på lige nu. ✨

August måned startede med, at vi alle blev meget opmærksomme på vores egen kraft.
Den rejse er en del af at være blevet mere intuitiv og ikke mindst stole på rejsen, som den er og den vil tage dig til nye uanede højder.

For tiden begynder du måske at opleve, at du bliver mere modig og handler på dine tanker og dine ønsker, som du har haft i så mange måneder.

Dog må du atter engang erfare, at hvis du har et ønske baseret ud fra dit ego vil du føle dig afvist, da det vil spejle tilbage til dig lige nu. Hvis du italesætter dig fra dit hjerte, vil du blive mødt og forstået.

Denne tid vil kalde på handlinger og give dig inspiration til at tage store beslutninger, som vil have meget stor betydning for dig resten af livet.

Planeten Venus’ rejse i Krebsens tegn gør, at denne proces bløder det lidt op, da krebsen er et følesestegn. Denne rejse gør også, at du begynder at blive mere opmærksom på dit helbred, krop, sundhed og psykisk velvære.

Du er måske optaget af at begynde at træne igen, at du ønsker at tabe dig eller om du drikker for meget etc.
I de to første uger af august med den meget kraftfulde fuldmåne, fokuserede du på din egen livsstil, levevej, levebrød og regelsæt. De tanker kunne, eller kan skabe en konflikt imellem hvad der er godt for DIG og hvad samfundet, eller dem omkring mener er godt for dem.

De vil få det til at lyde som om, at de vil DIG dit bedste, men de vil inderst inde DEM selv deres bedste.

Dine relationer omkring dig er i gang med samme øvelse som du er. De er også ved at finde deres sæt regler i deres eget liv og det vil netop have indflydelse på dig.

I relationer generelt betød det også, at vandene må dele sig.

Den ene part har været vældig i tvivl om man skulle fortsætte relationen/forholdet.
Vær ikke bange, hvis partnere (gælder også arbejdspladsen) er i tvivl om de vil fortsætte med dig lige nu.

Tænk selv over hvem der giver mening for dig.

Ikke fra dit ego, men fra dit hjerte og fra din motivation.

Tænk over, om din partner gør dig mest glad, eller ked af det overvejende. Og ikke kun lige nu. 💗

Til dem af jer, som har mistet en nu, eller er blevet slået op med, er det fordi, at din partner har valgt sig selv til. Din partner har også valgt at stå i sin egen kraft. Og øvelsen bliver for ham eller hende, at holde fast i sig selv og hvem han eller hun er. Også selvom det er smertefuldt for dig.

Ens værdier og principper bliver nu så fasttømret og nærmest principfaste, at det splitter folk op.

Hvis du er den som har slået op, eller forladt et forhold, gælder de samme energier for dig. Du står ved dig selv og vil ikke længere være sat på pinebænken, være medmisbruger eller vente på den anden part.
Til dig, som har mistet folk som er gået over på den anden side (døden), er det tid til at stå selv. Dem som er gået over, har haft en tiltro til, at du nu kan stå selv. At du kan klare dig uden dem. Uanset om det er et dyr som du har mistet, tætte venner eller elskede familiemedlemmer. Deres afgang fra jorden er med til at skabe en endnu større tæthed og samværsfølelse, som kalder på at vi skal holde sammen. Det er dét som døden kan.

Ens for alle er, at august måneds energier i første halvdel af måneden gjorde, at du fik mange gode idéer og tanker. Både om hvad du vil og også hvad du ikke længere vil.

Men der bliver ikke handlet på det og tingene lykkedes ikke. Det falder ikke på plads. Det skaber store frustrationer inde i dig og vid, at DETTE ER DIN PAUSE. 💝

Alle disse nye intuitive tanker skal også forgrenes ned i din krop.

Dit sind tænker hurtigere og reagerer hurtigere end hele dit kropslige system.

Under sidste del af august måned vil du blive meget påvirket, da 6 planeter går i retrograd på samme tid.

D. 8. august havde vi Lions gate. En kosmisk begivenhed, som hjælper dig med at højne og rejse din energi for hele jorden. Og ikke mindst tager jorden til en højere dimension hver evig eneste år.

Omkring d. 17. august vil Merkur være i løvens tegn i 3 uger.

Det vil få dig til at tænke mere kreativt og hjælpe dig med at øge dine ønsker om at italesætte dig selv og dele dine tanker og følelser med andre.

I slutningen af august måned vil jomfruens tegn hjælpe dig med at blive produktiv.

Energierne vil også hjælpe dig med at bevare jordforbindelsen, når alle disse gode idéer nu skal effektueres. NU kommer tiden nemlig til at handle på det som du har tænkt hele måneden.
Nye projekter, nye jobmuligheder og nye relationer åbnes op for.

På samme tid vil du blive mere fokuseret på at slippe selvkontrollen og være meget opmærksom på at navigere i dine frustrationer. Folk omkring dig vil begynde at projicere på dig i slutningen af august, netop fordi de også får behov for at italesætte sig selv. Og med en Merkur som er kommunikationsplaneten i løvens tegn, vil det ikke gå stille for sig.

D. 30 august vil Merkur stå lige overfor Neptun.
Det betyder, at folk vil begynde at misforstå hinanden.
Det vil skabe en forvirring, som vi også ser, når Merkur er i retrograd. Vent et par dage med at kommunikere ønsker ud i de dage.

For at opsummere:

Augusts fuldmåne hjalp dig med at give slip på alle de ting eller personer, som ikke længere er gavnlige for dig på din videre færd. Eller du er begyndt at opdage, at du har lyst til at give slip på noget eller nogle i dit liv.
Selvom farveller er så hårde, håber jeg at du finder ro i, at der er en meget højere mening med det på den lange bane. Hvor der bliver gjort plads til folk, som er med til at udvikle dig og dine evner.
Når du øger dine frekvenser, vil de lavfrekvente mennesker give slip på dig automatisk og ubevidst. De slipper dig, fordi at de ved hvad DE vil have.

Nu er det tid til at du bliver ved med at mærke efter hvad DU vil have.

Øvelsen bliver svær. Dit system reagerer allerede.

Du ved hvad dit system har lyst til at give slip på.
Det er dine følelser eller gamle overbevisninger, eller et håb, som holder dig så ihærdigt fast.
Kig på relationerne som var de intet andet end energi.
Opfører de sig højfrekvent? Eller lavfrekvent?

Så kender du svaret derinde.

Kærligst

Ditte Young
✨💗✨💗✨💗

 

 

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.