Ditte Young 💖 Spirituel coaching, clairvoyance og business udvikling

Energi rapport maj 2020 💗

Kære dig

Hæng i. Jeg ved, at du står i en livskrise lige nu, hvor alting bliver vendt på hovedet.
Du kan måske ikke se din vej ud af det, eller du ignorerer det, der gør ondt og arbejder dig halvt ihjel.
Mange af jer er ved at gå ned med stress, eller føler jer decideret deprimeret.

Lige nu er Venus gået i retrograd i tvillingernes tegn. Det er ikke sket i to år. Venus er planeten for kærlighed og derfor vil du blive udfordret på det fra 13 Maj til 25 juni, mens den er i retrograd og er tættere på jorden, end nogen anden planet nogensinde kommer til at være.

Tvillingerne er en fri sjæl og derfor påvirker energierne dig på den måde, at du ønsker en frihed i dine relationer, i dit parforhold, ELLER du vil sætte dig fri fra gamle forhold og mønstre. Og dét går ikke stille for sig!

Mange forhold er derfor på noget af en prøvelse lige nu. Hvor i enten kan vælge at nærme jer hinanden, eller i kan vælge at gå hver til sit. Det er altafgørende, at jeres kommunikation er god lige nu for at sikre jer, at i ikke bider hovederne af hinanden.

Dette er også en tid, hvor gamle ”flammer” begynder at dukke op. Se det som en test, hvor du får mulighed for at håndtere dem, eller den konflikt i engang havde på en anden måde. Og du er i stand til at sætte dig fri fra dem og eller gamle mønstre – én gang for alle.

Det er tid til selvkærlighed!

At huske på, at DU kommer før nogen andre.
Tillad dig selv at du bliver fyldt op først og SÅ kan du hjælpe andre, hvis du har lyst.
Det er dét som er øvelsen i den næste tid.
Er du i stand til at slippe din hensynsbetændelse og vælge dig selv til UDEN, at det skal foregå i vrede eller angst? Men i ren kærlighed til dig selv.

Kærligst
Ditte Young

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.