Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Energi rapport juli 2020 💗

Denne måned kommer til at have fokus på dit parforhold og eller dine relationer.

Vi går en fuldmåne i møde d. 5. juli 2020 i Stenbukkens tegn, som er et jordtegn.

Det giver dig en lyst til at slippe alt det gamle og du virker meget vedholdende i at ville slippe det.

Du kan med fordel drage nytte af, at du på søndag slipper alle dårlige vaner, gamle mønstre som ikke fører noget godt med sig i en selvkærlighed til dig selv.

Der er meget kærlighed at hente i tiden bagefter, fordi du er ved at nå din grænse med at folk træder på dig og der ikke er nogen der hjælper dig, når du er i nød.
Hvis du er ramt i angst, vil du have lyst til at smide håndklædet i ringen i den relation eller de usunde relationer, som du er i. Du vil føle, at nu har DU gjort nok. Og i forvejen er du udmattet.

Du vil derfor måske opleve at:

– Du overvejer dine venskaber meget nøje og hvem som er værd at samle på
– Du overvejer om det parforhold som du er i giver mening på den lange bane
– Du overvejer om du skal blive i det job, som du befinder dig i og som er trygt, men du ikke er motiveret i mere.

Ærlighed vil være nødvendigt for dig nu uanset hvad du står i, for at du vil kunne være i de relationer som du er i. Du begynder at blive og mere allergisk overfor ”løgn historier”. Dem som din partner, kæreste eller nærmeste bevidst eller ubevidst fortæller dig. Du kan mærke, at det er bullshit det som kommer ud af munden på dem og du kan ikke forklare hvorfor.

Vi har samtidig med dette, en Merkur som stadig er i retrograd og det er den i Skorpionens tegn, som er et vandtegn. Vi står stadig i Krebsens energi, som også er et vandtegn, så der er skruet gevaldigt op for følelserne i denne periode. Nogle af jer vil mærke, at der skal meget lidt til før at ”vandet flyder over” i jeres øjne og føler jer gråd labile eller rørstrømske etc.

Skorpionens energier står for seksualitet, lidenskab og intensitet. Energierne vil påvirke dig på den måde, at du i denne måned vil føle, at din partner, kæreste eller nærmeste holder noget hemmeligt overfor dig. Du ved, at disse personer har en ekstrem seksuel udstråling.

Du kan derfor også opleve, at du bliver jaloux, selvom dette måske slet ikke ligger til dig.

Du vil føle, at din partner, kæreste eller nærmeste dybt inderst inde vil have svært ved at åbne sig op overfor dig. Du vil føle, at han eller hun holder noget tilbage overfor dig. Du ved også, at personen gør dette for at passe på sit hjerte, fordi vedkommende er bange for at blive såret eller skuffet, ligesom du selv er.

Det gode råd til dig er, at du er meget opmærksom på, at når du skal kommunikere til disse personer, er du opmærksom på, at du altid taler ud fra dit eget sted og dine egne følelser. Du må gerne italesætte dine grænser, fordi derigennem skaber du selvkærlighed. Ikke at sætte dem, er ikke en kærlig gerning overfor dig selv.

Der er ingen der giver dig selvkærlighed. Det er udelukkende op til dig at give dig selv det.

Derfor kan du opleve at du føler dig ensom, eller føler dig svigtet af mennesker, som du føler burde give dig kærligheden.

At straffe, ignorere, begive dig i kamp med, eller stortude et behov eller usikkerhed ud på vedkommende vil ikke hjælpe dig, selvom du har lyst til det.

Du må også gerne overveje: Kæmp dine kampe med omhu.

Måske er energien bedre givet ud, hvis du trækker energien hjem til dig selv, end at smide den ud på et andet menneske?
At give slip på en angst og kaste håndklædet i ringen fordi du ved, at du ikke vil blive forstået, når du italesætter hvordan du har det, er ikke det samme som at du skal give op på dine relationer eller på dit parforhold. Så sort/hvidt behøver du ikke at gøre det.
Det er deri at læringen ligger til dig i denne måned.

Efter denne periode vil du opleve en større frihed inde i dig selv og en stolthed over, at du stod denne fase igennem. Du vil opleve på den anden side, at du hviler endnu mere i dig selv OG du vil føle, at du har overvundet noget, som din partner ikke aner, at du har kæmpet med.

På den anden side af denne fase ligger der en mulighed for, at du ikke længere er bange for at sætte grænser. Førhen har du måtte sætte dem enten i et grin for at bløde en situation op, eller i vrede, fordi du har følt dig grænseovertrådt for længe.

Det er det hele værd, at du vil være i stand til at italesætte grænser i det NU hvor du skal italesætte dem, men fra et kærligt sted overfor dig selv.

Rigtig god juli og sommer.

Kærligst
Ditte Young

Se også min energirapport på engelsk her:

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.