Det spirituelle hjørne

Et online mentor forløb med Ditte Young, hvor du bliver din egen clairvoyant og lærer at stole på din intuition.

På “Det Spirituelle Hjørne” får du:

På “Det Spirituelle Hjørne” får du:

Alt dette får du

4 dages online undervisning
med Ditte Young

1 clairvoyance session med Ditte Young
(værdi 2.000 kr.)

Lydfiler med healing og meditation

Lille, intimt hold
med max 10 deltagere

Gratis podcasts
kun til dig på forløbet

Værktøjer til at blive
din egen clairvoyant

Det siger deltagerne

Et virkeligt lærerigt mentorforløb – sammen i fokus og bevægelse

Tvivlrådig og alligevel nysgerrig. Nybegynder og alligevel mange års bekendtskab med Dittes evner og lidt med det spirituelle felt.  

Præcist dér var jeg i starten af året, da jeg meldte mig til Dittes mentorforløb ”Det Spirituelle Hjørne”.

Og jeg har ikke fortrudt en meter.

Sammen med Ditte og 6 andre dejlige mennesker var afsættet af få styr på en uro, som flere af os bar rundt på. For mit vedkommende drejede det sig om forretningsindsatsen for enten at realisere nye større drømme, gå nye veje, men også at få balance i nuværende business.

Det var en befrielse sammen med andre – og naturligvis Ditte - at skabe fokus på det essentielle med redskaber og hjælpere fra vores indre og ydre verden. Aldrig har jeg følt en ro, som jeg gør efter dette forløb.

I tiden efter første event føltes en uendelig lethed efterfulgt af en tomhed, som jeg måtte bede om at få energi til at fylde ud. Det gik op for mig, hvor vigtigt det var at tage tingene ind langsomt og på min måde. Ikke drage sammenligninger med de andres evner og kundskaber. For hold op det gav perspektiv at være en gruppe.

Ros til Ditte for mesterlig styring og guidning af os alle.

Hvis der var taget et før- og efter billede så var mit før-billede delt i flere profiler: som forretningsmennesket, som hustru, som mor og den private Inger.

I mentorforløbets 4 events dannedes der et rids af hele mennesket mig - plus men ikke mindst - at det er ’lovligt’ at frisætte de helt store tanker og drømme.   

Tak for turen Ditte og tak til jer andre dejlige mennesker på dette forløb.

Inger

© Alle rettigheder forbeholdt Ditte Young // Webdesign

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.