Det spirituelle hjørne
Level Up Business

Det kan være en ensom rejse at drive virksomhed, og mange knokler unødvendigt hårdt for at tjene penge. Det kræver, at du holder tungen lige i munden, hvis du vil drive din forretning med overskud, uden at skulle gå på kompromis med hvem du er, og hvad din intuition fortæller dig. 

Skal vi sammen løfte din forretning?
Så kom med på dette online mentorforløb sammen med mig.

På mentorforløbet får du:

Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

På mentorforløbet får du:

Alt dette får du

16 timers live
undervisning på Zoom med
mig

De vigtigste guldkorn fra min egen rejse som selvstændig

Du lærer, hvordan du laver strategier, der virker

Du lærer at manifestere og tiltrække dine drømme

Sparring i en intim lukket gruppe, hvor du møder folk, der har det ligesom dig

Du lærer, hvordan du kan få dine drømmekunder til at komme til dig

Du lærer værktøjer til at udvikle dine ydelser og produkter intuitivt

Din pris: 12.500 kr. inkl. moms
Du får et eksklusivt forløb til en værdi af 40.000 kr

Datoer for 2022 kommer snart

Disse datoer foregår live online via Zoom. 

Ditte Young I Coaching, clairvoyance og familieterapi

Min erfaring som selvstændig

Ditte hjælper mig til at turde tro på min drøm og mig selv

Jeg er Dittes Business Level up mentorforløb. Jeg er ved at opstarte virksomhed, hvilket både kræver et stort praktisk overblik, men også et mentalt, når man vender ryggen til et velkendt job og kaster sig ud i fuldstændigt ukendt farvand.

Jeg har lært positiv kanalisering og at tænke i muligheder fremfor angst og begrænsninger.

Dette er Ditte fabelagtig til at hjælpe med. Hun hjælper både med at se muligheder i det praktiske; forståelse af målgruppe, niche-fastlæggelse, udviklingsplaner og hjælp til konceptudvikling - samt udvidelse af ydelser, jeg aldrig selv var kommet på alene.

Men den allerstørste hjælp jeg har fået, er, at hun hjælper mig til at turde tro på min drøm og på mig selv!
Nynne Brudholm
Jeg har deltaget i Business Level Up hos Ditte. Det var en særdeles spændende rejse.

Den gav et kæmpe indblik i, hvordan vi på det professionelle plan kunne blive vores eget brand.

Ditte lærte os i detaljer, hvad det kræver af hårdt arbejde at være på medierne. Hun gav også ud af sin store erfaring, så vi ikke skal bruge tid på at begå de samme fejl som hende.

Men ikke at forglemme var det en mega personlig rejse. Vi fik opgaver, som fik en til at vokse og overskride grænser, tænke længere og dybere og satte ting på plads, som havde hængt i luften uden helt at blive grebet - for herefter at kunne bruges både firmamæssigt men også personligt.

Jeg takker Ditte for at være ærlig og oprigtig i hendes måde at formidle tingene videre på."
Hanne Mogensen

Få min guidebook

Undgå drama i dine relationer

Du modtager min guidebook, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.