Personal clairvoyance

Jeg har prøvet clairvoyance 2 gange tidligere, men intet står mål med det Ditte kan. Hun har nogle helt særlige evner og en yderst behagelig måde at kommunikere dem videre på. Jeg havde ikke nogen forventninger til clairvoyancen inden vi gik i gang, men havde blot en stærk følelse af at jeg skulle have en clairvoyance af Ditte. 

Der er sket utroligt mange ting i mit liv det seneste år og jeg var en smule forvirret mht. om jeg var på rette vej. Jeg kunne bruge alt det jeg fik at vide og det har givet mig en utroligt savnet og tiltrængt ro i kroppen. Jeg har fået bekræftet, at jeg er på rette vej og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har følt mig så “lettet” og fortrøstningsfuld.

Der var nogle svære emner vi også kom ind på og jeg er især glad for, at der er udsigt til at jeg en dag får kontakt til et tæt familiemedlem igen. Ditte ramte fuldstændig plet med hvordan denne person er. Dette gav mig en stor fred i sjælen. 

Det sjove er, at de fleste ting kendte jeg på en måde godt selv svaret på, men at Ditte kunne bekræfte at mine intuitioner virker – er bare fantastisk. 

Jeg vil nu “trække” i bremsen og huske at nyde rejsen såvel som målet foran mig. Gåture, venindetid og musik skal fylde mere nu. 

Jeg er så glad – tak!

NINA NIELSEN / København

Telepati med 4 årige autist

Vi har en søn på 4 år som er hjerneskadet og har autisme. Han kan ikke snakke, så vi søgte råd hos Ditte der kunne hjælpe os med at forstå ham vha. telepati. Vi blev alle meget overrasket over Dittes evner, og at hun kunne ramme så præcist uden at kende ham. Vi kunne alle nikke genkendende til de ting hun fortalte os, og vi blev rigtig overbevidste da hun fortalte om ting hun slet ikke kunne vide. Det var en livsforandrende oplevelse, og vi tvivler bestemt ikke på om telepati virker mere; for det gør det.
Det som vi er specielt overrasket over og glade for er, at vores søn kunne, gennem Ditte, fortælle os hvordan vi helt konkret kunne hjælpe ham i svære situationer. Dette bruger vi nu daglig til stor glæde for alle. Det er også givet videre til børnehaven, som også herigennem har fået redskaber til bedre at kunne hjælpe vores søn.
Det bliver bestemt ikke sidste gang vi besøger hende og får hjælp via telepati.
Et stort og varmt TAK til Ditte Young.

GRY BERTELSEN / Gørlev