Energirapport December

Det er tid til at trække vejret og give slip. Et år rinder ud og et nyt år med nye energier skal snart begynde.
I 2016 definerede vi hvem, som var mest i angst og hvem som turde gå nye veje uden kontrol og ego.

I 2017 blev det tydeligt, at de to “hold”, ikke længere kunne spille sammen og vi sagde farvel til mange, som vi har haft en historik med på godt og på ondt. Dem som gik med de højefrekevente blev mere sensitive og kunne blive forskrækkede over at mærke så meget i sig selv og omkring sig hele tiden. Dem som ikke gik med de høje energier, blev mere stille, mere dystre og mere tunge i deres energier.

I 2018 vil dørene åbne sig for livsenergien og glæden. Til dem som tør, så vil der opstå mange nye muligheder. De vil ikke føles så angstprovokerende, men som et valg. Et privilegeret valg, hvis du vælger at kigge på dem på den måde.
Det kan være at du får tilbudt et job, at du får mulighed for at købe en ny bolig, at en gammel ven pludselig bliver til en romance og meget mere.

Universet vil forsøge at hjælpe dig på vej på den måde, at hvis du går imod det, som du har lyst til og som du bliver glad af, så vil tingene begynde at gå lidt i hårdknude for dig.
Dine ting vil gå i stykker, eller du vil opleve at du konstant bliver syg.
Hvis du er en af dem, som oplever at hele verdenen er imod dig, så træk vejret og kig på dit liv. Trives du? Er du lykkelig? Er du i gang med at leve et liv, hvor du føler, at du lever dit potentiale fuldt ud og dermed også din livsmission?

Lige nu i December er der rigtig mange som lider. De siger farvel til noget gammelt og goddag til noget nyt. I sorgen og også angsten ligger bl.a.:
– Skilsmisser
– Salg af boliger
– Tvivlen om at skifte jobs
– Angsten for ikke at have nogle penge

Vid at energierne er med dig og der er ikke noget at frygte. Når du står i den angst, som du møder lige nu, er det fordi du er ved at gøre op med den tvivl, som du har haft længe. At følge den sti, som du er på vej til at betræde, kan føles ensom og alene. Samtidig mærker du, at det er en vej, som du må gå ned af og ikke kan andet end at lade være, selvom det føles smertefuldt at gå på den vej.

Merkur gik i retrograd i går og det betyder, at det kan være rigtig svært at kommunikere med andre mennesker. Mange misforståelser kan opstå. Det bedste råd jeg har til dig er, vær stille…søg ind ad og mærk hvad der sårer dig, hvad du er vred over, hvorfor du er opgivende og forsøg at være lidt i den stilhed for en stund, uden at projicere den over på andre mennesker. Husk på at de kæmper selv med noget.

Lad julefreden sænke sig over alle hjem og i jeres hjerter.
Husk på at du er ikke alene. Vi hører allesammen sammen.
Kig op og smil til de mennesker du møder på din vej. For de fleste kæmper en indre kamp lige nu mod at gøre op med det gamle for at komme videre til noget nyt.
Et nyt nu hvor der er mere energi, glæde og lys for dig og dermed for dem du elsker.

Kærligste julehilsener
Ditte Young