Energi rapport februar 2018

Kære alle sammen,

En hel del har efterlyst en energi rapport fra mig i det sidste stykke tid og her kommer den så endelig. Da der er supermåne startende fra i aften vil dette have en indflydelse på os mennesker, som er særlig sensitive.

KÆRLIGHED er overskriften for de næste 16 dage. Både kærlighed til dig selv og kærlighed til din næste. Mange føler sig alene og mangler en retning og et mål pt. Betænk dig ikke. Det skal nok komme, men spørg dig selv: Hvorfor har du brug for et mål?
Der skal nok komme rigeligt med mål omkring marts måned, så nyd stilheden lige nu. Den stille tid handler bl.a. om at ingen der mærker den ”nye tid” med de højere frekvenser, vil eller kan gå på kompromis med sig selv mere. Tidligere i livet har du måske kunne lade dig ”nøjes med” både hvad angik partner og også job. Den går ikke mere. Det tillader universet ikke. Det er derfor tid til at tænke tanker om hvad der fungerer for dig hele vejen rundt for at der er balance i dit liv. Det gælder altså privat såvel som arbejdsmæssigt. Og derfor hvis du er én af dem, som lige er blevet slået op med, fyret eller står til at miste din bolig – så tænk på at hvis du blev i nogle af de dele, så ville du højst sandsynlig være gået på kompromis med dig selv dybt inderst inde.

Det er tid til fordybelse. I en mørk og trist tid i en kold januar måned er det nu tid til selvransagelse og fordybelse i dit eget indre og i dit eget selv. Så kan du også på denne måde finde ud af, om du kan lide det selskab du bliver nødt til at være i, som er dit eget.

For dig der er i et parforhold kan energierne påvirke dig på den måde at du:

 • At du føler dig enormt svigtet
 • Du føler, at i misforstår hinanden hele tiden
 • Du føler, at din partner er en klods om benet på dig og har en tung energi
 • Du er enormt skuffet over din kæreste ikke ser dig og dine behov
 • Du føler at din partner skal gøre noget anderledes og så bliver det hele bedre
 • Du overvejer om det ikke er nemmere for dig at være alene

Og i den sunde læring lige nu ligger der det faktum, at der ikke er nogen som helst partner der skal ind og gøre dit liv nemmere, eller ”redde dig”. Kunsten er at du forholder dig til bare at være dig og trækker vejret igennem det.

For dig der er single lige nu og påvirkes af energierne kan du måske mærke:

 • Intet overskud til at date
 • Du tvivler på at en fremtidig partner nogensinde vil kunne lette dit liv
 • Du tvivler på om du nogensinde kan finde en fremtidig partner
 • Du har svært ved at være alene i dit eget selskab og forsøger at søsætte nye projekter enten på arbejdet eller privat, som egentlig ikke giver så meget mening i det større hele
 • Du forsøger at skabe kontrol i dit liv, men den er baseret på angst og vrede

Det bedste råd jeg får til os alle sammen lige nu er:
Hvad nu hvis der er en højere mening med at du lige nu skal forholde dig til dig selv?
Hvad nu hvis du først derigennem denne læring er i stand til at kapere mennesker bedre og dermed også blive en bedre partner; uanset om du er i et parforhold eller er single lige nu?
Kun når du har været på rejse med dig selv, helt nede i de mørkeste afkroge i din sjæl og enten projiceret de sider over på din partner, eller forsøgt at flygte fra dig selv, kan du opdage nye sider af dig og dermed også elske på en anden og dybere måde? Den stilstand som hviler over de fleste af os lige nu handler om at granske sjælen nøje. Så træk vejret, og observer dine reaktioner i stedet for at have travlt med din partners eller alle andres. Her vil du lære en hel del om dig selv og også gamle mønstre, hvor du vil have en tendens til at reagere fra et ”barnligere” sted inde i dig, end du har lyst til. Det der er anderledes er, at i stedet for at ”køre det af” på din partner eller andre, som du hidtil har gjort uden at tænke over det, er du nu langt mere opmærksom på hvad der sker i dig og du reagerer ikke i samme grad som førhen.
Hvis du kigger på din adfærd og dine følelser på den måde, så skal du være rigtig stolt af dig selv og der i ligger følelsen af glæde og kærlighed til dig selv.

<3